• Aanmelden


5 goede redenen om uw administratie te automatiseren

1. Bespaar tijd

Dankzij de informatica kan u met slechts enkele klikken uw facturen opmaken, automatische betalingen uitvoeren, aanmaningsbrieven uitprinten..., zo houdt u tijd over voor wat voor u echt belangrijk is.

Een onafhankelijke studie toont aan dat u heel wat tijd en dus geld kunt winnen door Ciel in combinatie met Isabel te gebruiken. Stop het nutteloos overtypen en bespaar tot 2.000 euro of 5 mandagen per maand. Bereken het zelf op de website www.isabel.be/gain.

2. Administratieve taken lichter maken

U kunt automatisch uw aangiften verkrijgen: BTW, te betalen kosten, balans…. Als u het wenst kunt u met uw software uw fiscale en sociale aangiften rechtstreeks naar de desbetreffende administraties opsturen.

3. U kunt op elk moment uw financiële gegevens raadplegen

U weet altijd waar u aan toe bent met betrekking tot uw klanten en leveranciers. Zo hebt u een snel en duidelijk overzicht van klanten met openstaande facturen of facturen die u nog moet betalen.

4. U neemt de juiste beslissingen op het juiste moment

Aan de hand van een duidelijke overzichtstabel en tal van grafieken, kunt u in één oogopslag de situatie van uw onderneming overzien, waaronder de evolutie van uw verkopen, uw marge, etc.

5. Dankzij de informatica kan u het imago van uw bedrijf bepalen

Door professionele documenten overtuigt u uw prospecten en financiële partners. U kunt via e-mail sneller communiceren met uw boekhouder en fiscalist.

Follow us on

Om u de wegwijs op onze website te vereenvoudigen en aangenamer te maken maakt deze website gebruik van cookies om uw voorkeuren en wachtwoord de onthouden. Bij voorzetting van uw bezoek aanvaardt u dit gebruik.

Dit bericht niet meer tonen