• Aanmelden

Ciel Gold Contract

Voor een maximale sereniteit

Een optimale telefonische assistentie

    Geniet van een onbeperkte toegang tot een gespecialiseerd technisch team gedurende 1 jaar. Ciel garandeert een wachttijd van maximaal 30 seconden.
  • Indien u meer dan 30 seconden dient te wachten heeft u de mogelijkheid om door een technieker terug gecontacteerd te worden.

De technische en legale evoluties in groei

  • U ontvangt gratis de laatste nieuwe versie van uw programma om steeds conform te zijn met de legale regels en om te genieten van de laatste technische evoluties.

Een VIP begeleiding

    Ontvang maandelijks de Ciel nieuwsbrief die u essentiele informatie biedt ( afsluiting, financiele wetten, …) en u geniet van een geoptimaliseerd comfort van uw programma. De handleiding: " Tips en advies " Cielbiedt u een uitgereide uitleg simpel, duidelijk en geïllustreerd met voorbeelden

Tarieven

InschrijvenGetuigen
M. PINET – Ciel Boekhouding- Tandarts - Luik

« Ik ondertekende voor een Gold Technische ondersteuning om mijn software op zijn best te kunnen gebruiken: als er iets misgaat, weet ik zeker dat ik een technicus snel kan bereiken en de oplossing voor mijn probleem kan krijgen. Daarnaast krijg ik automatisch mijn updates, en de Ciel newsletter, ik hou me op de hoogte van de economische en sociale actualiteiten.

Meer +
Follow us on

Om u de wegwijs op onze website te vereenvoudigen en aangenamer te maken maakt deze website gebruik van cookies om uw voorkeuren en wachtwoord de onthouden. Bij voorzetting van uw bezoek aanvaardt u dit gebruik.

Dit bericht niet meer tonen