• Aanmelden

Partners


ACERTA

Acerta biedt professionele HR-diensten voor een brede doelgroep en heeft een gepersonaliseerde aanpak voor startende of gevestigde ondernernemers, HR-professionals in kleine, middelgrote en grote bedrijven, boekhouders, de overheid en de social profitsector.

Acerta is als geïntegreerde HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in correcte administratie en betrouwbare systemen, maar ook in professionele ondersteuning bij het aanwerven, het houden en het ontwikkelen van mensen.

Acerta streeft naar marktleiderschap in zijn sector. Om die strategische doelstelling te realiseren steunt Acerta op “de kracht van mensen”. De groep wil de talenten, de expertise en het enthousiasme van haar eigen medewerkers inzetten om het menselijk kapitaal van de klanten maximaal te valoriseren.

Het Acerta-netwerk bestaat uit 29 kantoren, gespreid over heel België. De groep telt 1.300 medewerkers en haalde in 2010 een omzet van 144 miljoen EUR.

Ontdek de website : http://www.acerta.be

ATOO-SYNC

Atoo-Sync GesCom is de beste wijze om in uw eCommerce de artikelen aanwezig in uw Ciel Commercieel Beheer te publiceren en te verkopen.

Zonder enige nieuwe invoer en volledig automatisch, maakt Atoo-Sync Gescom de bestellingen van uw eCommerce shop aan in Ciel Commercieel Beheer.

De betalingen van de kalnten kunnen eveneens worden aangemaakt ter zelfder tijd als de facturen in Ciel Commercieel Beheer.

Ontdek de website : http://www.atoo-sync.com/

ENTREPRIZE

Enterprize is een organisatie die je kan bijstaan bij het lanceren of ontwikkelen van je activiteiten, ongeacht je leeftijd en de sector waarin je actief bent.

De geselecteerde ondernemers krijgen steun en begeleiding… of geld om hun projecten uit te voeren en hun ambities waar te maken.

Ontdek de website : http://www.enterprize.be/

FIRST

Intersentia Financial Software biedt de financieel expert - accountant, bedrijfsrevisor, auditor, boekhouder, fiscalist en financieel directeur - een waaier aan van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke softwaretools. Deze tools stellen de gebruikers stuk voor stuk in staat efficiënter te werken en geven de garantie dat men steeds in regel is met de Belgische en Europese wetgeving.

Ontdek de website : http://first.intersentia.be

ISABEL

De moderne technologie biedt de mogelijkheid om heel wat transacties sneller en efficiënter te laten verlopen. Die gedachte bracht een aantal Belgische banken samen om aan een geïntegreerde oplossing te werken, waarmee hun professionele klanten in alle vertrouwen niet alleen alle mogelijke bankverrichtingen kon doen, maar ook facturen uitwisselen en documenten naar de overheid verzenden. Het resultaat is Isabel.

ISABEL GO

Dankzij Isabel Go, de Isabel-knop in uw boekhoudpakket, wisselt u rechtstreeks betalingen en rekeninginfo uit met uw banken. Gedaan met het eindeloos overtypen van gegevens.

Ontdek de website : http://www.isabel.be

PRESTASHOP

Met meer dan 80.000 geïnstalleerde sites wereldwijd, en de groei van zijn gemeenschap van meer dan 250% in 2010, PrestaShop is een van 's werelds toonaangevende software voor e-commerce. Gemaakt door twee liefhebbers van het internet, PrestaShop snel een leidende positie op het gebied van e-commerce oplossingen.

Ontdek de website : http://www.prestashop.com

EXPLORADIS

Bent u op zoek naar manieren om de vaardigheden van de medewerkers binnen uw bedrijf te verbeteren ?

Exploradis biedt u de tools aan om op een snelle en eenvoudige manier de vereiste vaardigheden binnen uw bedrijf in kaart te brengen, om de stijgende nood aan kwalificaties binnen uw bedrijf te evalueren en de opleiding van uw medewerkers op een efficiënte manier te beheren.

Zoekt u gekwalificeerd personeel ?

  • Exploradis biedt de mogelijkheid om gratis in contact te komen met alle actoren van de werkgelegenheid. Dit gebeurt op basis van één criterium: Vaardigheden.
  • Exploradis is een levend platform, gebaseerd op de werkelijke vaardigheden van iedereen, dit gaat verder dan het traditionele wervings-model en de standaard CV.
Ontdek de website : http://www.exploradis.com
Follow us on

Om u de wegwijs op onze website te vereenvoudigen en aangenamer te maken maakt deze website gebruik van cookies om uw voorkeuren en wachtwoord de onthouden. Bij voorzetting van uw bezoek aanvaardt u dit gebruik.

Dit bericht niet meer tonen